Sadelmager Lars Nielsen ApS
Høbjerg Hegn 4, 3200 Helsinge
Telefon +45 40 53 58 46

Referencer

Glumsø

Hej Lars.
Vi hentede vores OS sadel hos dig i fredags, og vil bare sige tak for et super stykke
arbejde ...Sadlen ligger meget bedre nu, og Camilla kan mærke stor forskel på sin opstilling.
Tak igen Lars , det er bestemt ikke sidste gang vi benytter dig ...

Mange hilsner Ulla og Camilla Horney.

Marie-Louise Larsen
”Jeg fik Lars Nielsen anbefalet for ca. 5 år siden, og har endnu ikke fortrudt at jeg skiftede sadelmager. Lars er professionel og altid villig til at finde den bedst mulige løsning for både rytter og hest. Der er intet der bliver overladt til tilfældighederne, hvilket i denne sport er uhøre vigtig, da en sadel skal ligge fuldstændig optimalt, for at man kan få det bedste ud af sin egen opstilling og sin hest. Det er derfor jeg stadigvæk har Lars som min sadelmager, hos ham kan jeg aflevere min sadel med roligt sind, fordi jeg ved han vil gøre sit arbejde til punkt og prikke”

Skælskør
Hej Lars,

Lige et par ord med udtryk for vores fornøjelse over, at handle sadel hos dig. Vi havde akut behov for en anden sadel, da vores pony var ’vokset fra’ den gamle. I vores budget havde vi ikke planlagt indkøb af ny sadel, og dette blev der taget hensyn til, uden at gå på kompromis med, at den – først og fremmest, selvfølgelig – skal ligge rigtigt på ponyen.
Desuden har du været præcis ift. aftalte møder – og endda hurtigere end lovet – med leveringstid på tilpasning, således at vores stævneplaner har kunnet holdes.
Så det har fra starten været et godt samarbejde, som vi ser frem til at fortsætte fremover.

Med venlig hilsen Birgitte og Bianca Hvolbøll, Skælskør

Herluflille
Jeg anbefaler tit Lars Nielsen og Sadeleksperten til venner og bekendte som også har hest. Jeg har brugt Lars i mange år til de heste jeg har haft, når der er sadelproblemer. 
Altid har jeg fået en professionel behandling og sadeltilpasning, omstopning m.v. er altid udført til fuld tilfredshed for både hest og rytter.

En af de ting jeg sætter meget stor pris på, at Lars kan køre ud til os og se på hesten i dens egne omgivelser. Desuden er Lars meget opmærksom på eventuelle bygningsfejl på hesten og han er meget lyttende til hvilken fornemmelse man selv har af hesten og hvordan den bruger sig under rytter.
Seneste meget positive oplevelse er da min hest havde ridemæssige problemer og jeg godt var klar over, at jeg nok ikke kom uden om at investere i en ny sadel. Hesten var færdigvokset og dermed også vokset ud af sin gamle sadel, som jeg også havde købt hos Lars og været meget glad for. Jeg kontaktede igen Lars og ugen efter kom han ud og kiggede på hesten.
Vi blev enige om, at den gamle sadel ikke kunne laves mere om og da Lars har set hesten før, ja så havde han lige en ny med i bilen. Min hest Smedegårdens Future Star er meget højmanket, så derfor havde Lars taget en Frank Baines "Omni" med. En virkelig kvalitets sadel, specielt udformet til heste med en høj manke. Denne sadel lå perfekt på hesten og endnu en gevinst var, at jeg fik et meget bedre sæde og opstilling i min ridning. Jeg har været fuldt tilfreds med dette køb og hele forløbet, da sadlen var redet til i løbet af små 2 måneder kom Lars igen og en uge efter kunne jeg hente en tilpasset sadel, da det hører ind under den pakke som følger med i at købe en ny sadel.
Så jeg vil klart give Lars og hans arbejde mine varmeste anbefalinger for hurtig ekspeditionstid, altid professionel og seriøs behandling samt veludført arbejde.

Mette Weirsøe

Nykøbing Falster
Jeg er en pige på 30 år. Jeg har redet i 25 år. Da jeg i sin tid skulle have min hest, skulle jeg også gerne have en ny sadel. Jeg gjorde som en hver anden uerfaren rytter ville gøre tilkaldte professionel hjælp. Men faldt desværre i hænderne på en "sadelmager" der kaldte sig for sadelmager. MEN Sørme lige havde glemt uddannelsen. Det blev en dyr omgang både med dyrlæge og endnu en ny sadel, og det havde nær kostet mig min hest. Men på den igen, og denne gang var det af uddannede folk, og jeg fik den rigtig sadel og hjælp. Jeg har siden fået den bedste hjælp og service man kan tænke sig. Dette er nu 8 år siden, og jeg har altid kunne ringe til min sadelmager Lars og få den hjælp jeg havde brug for. Der følger altid service med i pakken. Var der noget efterfølgende, jeg ikke helt var tilfreds med eller hesten gjorde mærkeligt under sadlen eller lignende, så har jeg ringet og prompte har Lars stået der klar til at hjælpe mig med min hest og sadel. Jeg har altid kunne tale fornuftigt med Lars og har ALTID kunne finde en løsning.
Jeg kan kun klart anbefale jer at bruge Lars.

Med Venlig hilsen
Liza Larsen - Dressur rytter