Sadelmager Lars Nielsen ApS
Høbjerg Hegn 4, 3200 Helsinge
Telefon +45 40 53 58 46

Sadler til salg

Jeg sælger primært nye sadler i følgende mærker: Passier, Quatro, KenTaur, Frank Baines, Barclay, Supreme og Ideal. Jeg har også løbende et udvalg af brugte sadler på lager. Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere om det aktuelle udvalg.

Køber du en sadel er du samtidig sikret en gennemført personlig og kvalificeret rådgivning. Når du ringer og bestiller tid til en besøg, spørge jeg indtil din hest - hvilken type og dens anatomi, hvor længe og hvor meget den har været redet osv. Dine ønsker og behov afdækkes også. Vi aftaler herefter tid for et besøg, hvor jeg medbringer sadler i udvalg. 

Med udgangspunkt i samtalen medbringes et stort udvalg af modeller og mærker, som kunne være aktuelle til dig og din hest. Alle sadler prøverides naturligvis af dig.

Sammen finder vi den bedste løsning. Hvis der bliver behov for en umiddelbar tilretning - for at den valgte sadel ligger optimalt på din hest - foretages denne i løbet af kort tid uden beregning. Sadlen afhentes og betales på værkstedet. Er ingen tilretning nødvendig kan du beholde dine nye sadel med det samme. I så fald afregnes på stedet. Du kan betale med Dankort. Faktura og garantibevis fremsendes på mail eller med post.

Køb af en ny sadel inkluderer et opfølgende besøg af mig efter 2 måneder inkl. et sadelcheck og eventuel omstopning uden yderligere beregning. Der skal dog afregnes for kørsel. På den måde er du sikret mod ubehagelig overraskelser, til din sadel er tilredet og alt fungerer.

På alle nye sadler der 2 års reklamationsret iflg. købeloven og 2-5 års garanti på bommen.

Jeg glæder mit til at yde en super service til dig, så kontakt mig næste gang du skal købe en sadel.