Sadelmager Lars Nielsen ApS
Høbjerg Hegn 4, 3200 Helsinge
Telefon +45 40 53 58 46

Frank Baines

Frank Baines Saddlery er et stilikon i engelsk sadelmageri. Frank Baines selv er engelsk sadelproduktions grå eminence. En mand der står respekt om, og som på sin egen stille facon formår at holde det over hundrede år gamle lille familiefirma på sporet. Det gør han med en blanding af striks perfektionisme og et sikkert øje for tidens design.

Sadler fra Frank Baines har en pasform og et materialevalg, der er legendarisk, og de sælger i over 20 lande verden rundt. Sadlerne er opbygget på de bedste fjederbomme, syet i super læderkvalitet, samt stoppet med naturligt uld. Særlig dressursadlerne passer godt på mange danske heste.

Frank Baines sprængte alle rammer og opfattelser indenfor sadeldesign, da han for få år siden lancerede sin OMNI dressurmodel. Et banebrydende design gav for første gang hesten med den høje manke en realistisk mulighed for at arbejde frit og uhindret i en funktionel sadel. Foruden den forsynede rytteren med et dybt og blødt sæde med stor knæstøtte. Sadlen er til dato ikke overgået, og er i dag en af de bedste muligheder for en markeret højmanket hest. Og naturligvis også en mulighed for heste med lidt lavere manke, hvor rytteren ønsker et dybt blødt sæde med stor knæstøtte. Se alle Frank Baines saddelmodeller her.

Frank Baines Elegance De luxe

Meget lækker klassisk dressursadel

Frank Baines Omni

Dressursadel til den højmankede hest