Sadelmager Lars Nielsen ApS
Høbjerg Hegn 4, 3200 Helsinge
Telefon +45 40 53 58 46

Supreme

Supreme er en eksklusiv sadelserie fremstillet af det lille, men meget anerkendte engelske sadelmageri Patrick Saddlery. Patrick Keane er den mest prisvindende engelske sadelfabrikant, og løber hvert år af med én eller flere priser for design eller kvalitet i sadelmagerlaugets årlige konkurrencer.

   

Supreme sadler kendetegnes af et design og en finish i verdensklasse. De er virkelig “second to none”. Sadlerne er opbygget på den verdenskendte Lariot sadelbom, og der er udvalgt det fineste læder til produktionen. Patrick Saddlery er perfektionister til fingerspidserne, og der er aldrig et sting forkert. Sadlerne er håndlavet, og hver enkelt sadel har kun været gennem ganske få hænder.

Den nye Supreme Extra dressur er et foreløbig højdepunkt i moderne sadeldesign, og har forbedringer på en lang række punkter: Forbedret bom, smallere talje for rytteren men bred for hesten, større og bedre knæpuder, kortere bæreflade. Dertil kommer de sædvanlige specifikationer: Bredt kammer samt brede sadelpuder. Enhver Supreme sadel er et luksusprodukt til en rimelig pris.

Supreme Super Flex

Engelsk kvalitetssadel med unik fleksibilitet, håndlavet i de bedste materialer.

Supreme Extra Dressur

Klassisk dressurmodel

Supreme Event

Klassisk spring- og terrænsadel

Supreme Close contact

Springsadel med super pasform og balance

Supreme Icelandic

Rigtig god islændersadel med blødt sæde